Projekta norises laiks
01.02.2022. - 31.10.2022.
Projektā iesaistītās valstis un institūcija

Rīgas Stradiņa universitāte

Hamburgas Lietišķo zinātņu universitāte

Lietuvas Veselības zinātņu universitāte
Projekta mērķis
Izstrādāt pētījuma dizainu Latvijas situācijai balstoties uz Hamburgas kolēģu iepriekš veiktiem pētījumiem vācu un itāļu kultūrās par “piebikstīšanas” metodes izmantošanu Universitātes ēdināšanas vietās, lai uzlabotu veselīgākus ēšanas paradumus sabiedrībā.
Projekta galvenās aktivitātes
- Darba grupas tikšanās Rīgā;
- Vācijas kolēģu vieslekcija Rīgā par “piebikstīšanas” metodes izmantošanu sabiedriskās ēdināšanas vietās, lai uzlabotu apmeklētāju veselīgākus ēšanas paradumus
- Seminārs projekta rezultātu izplatīšanai Rīgā
Projekta tiešā un netiešā mērķa grupa
Tiešā mērķa grupa: Rīgas Stradiņa universitātes Studiju programmu “Uzturs” un “Uzturzinātne” studējošie – 50 un akadēmiskais personāls – 10
Netiešā mērķa grupa: Rīgas Stradiņa universitātes, Latvijas Universitātes, un Latvijas Lauksaimniecības universitātes studējošie un akadēmiskais personāls, RSU ēdināšanas uzņēmums, vispārējā publika – 1000.